Sustavno upravljanje kadrovima

Lokacije
Centar Optimum, obrt za savjetodavne usluge
Riva 22
51000 Rijeka
Tel: 051/323-448
Fax: 051/323-447
Kako osigurati kvalitetne ljude za obavljanje posla jedan je od najvećih izazova današnjih poduzeća. Osloboditi i razviti njihov potencijal do maksimuma, još je teže!

Teško ih je pronaći, još teže privući, a najteže prepoznati i zadržati. Idealno bi ih bilo razvijati unutar organizacije. Do nedavno smo živjeli u društvu u kojemu je postojao višak radne snage koja je uglavnom bila dovoljno kompetentna da obavlja povjerene im poslove. Zbog toga rijetko koje poduzeće ima razvijene sustave kojima može osigurati ljude potrebne za kvalitetan rad u situaciji kada je kvalitetna radna snaga malobrojna, a konkurencija poslodavaca sve veća.

Škole i fakulteti ni izbliza ne uspijevaju pratiti promjene u tehnologiji i zahtjevima radnih mjesta, a radnici postavljaju sve veće prohtjeve kako bi radili predano ili uopće ostali u firmi. Svjetske, ali i neke domaće kompanije se već godinama trude odgovoriti na ove izazove koji su njih snašli nešto ranije nego nas.

  • Neki od njih svako toliko izmišljaju nove politike i inicijative koje imaju efekta na kraći rok, ali ih je potrebno ubrzo zamijeniti novima. Neki uvode sustave koji čine više štete nego koristi.
  • Rijetki su razvili metode i teorije koje su se pokazale uspješnima kroz duži niz godina.

Kroz suradnju stručnjaka za upravljanje organizacijom putem potpune kvalitete i praktičara iz područja upravljanja ljudskim resursima, osmislili smo za vas program edukacije koji će vama i vašoj organizaciji omogućiti da prepoznate štetne ili kratkoročne pristupe i učite na pogreškama prvih i drugih te upoznate, shvatite i uspješno primijenite ono do čega su došli oni dugoročno uspješni.

Program započinjemo prezentacijom suvremenog pristupa Sustavnog upravljanja kadrovima, a nastavljamo uvodnim ciklusom od 4 jednodnevne radionice na kojima ćete upoznati najvažnije sustave, metode i teorije s kojima ćete moći krenuti u nadogradnju ili formiranje sustavnog upravljanja kadrovima u svojoj organizaciji.

Svim polaznicima biti će dostupna i podrška konzultanata u primjeni naučenog.

 

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne