Tečaj ubrzanog učenja

Lokacije
Ferial d.o.o.
Radićeva 12/1
47000 Karlovac
Tel: 047/611-926
Fax: 047/642-621
Za sve one koji žele postići bolji uspjeh u školi ili na poslu, upis na fakultet ili osigurati napredovanje u karijeri nužno je i usvajanje određenih vještina koje će uz stečena znanja osigurati uspjeh.

Umjesto učenja lako dostupnih činjenica, polaznicima otkrivamo tajne vještina koje će im pomoći da povećaju brzinu čitanja, bolje razumiju pročitano te da efikasnije pamte.

Mentalne mape i ubrzano učenje
Ograničeno vrijeme koje imamo za učenje faktor je koji uvijek utječe na konačan rezultat. Kroz tečajeve ubrzanog učenja (Mind mapping) razvijamo vještine učinkovitpg učenja i pomažemo polaznicima da iskoriste sav svoj potencijal. Mentalne mape vrhunski su alat za brže i učinkovitije učenje. To je tehnika koja pomaže da se lakše zapamte velike količine gradiva i poveća efikasnost. 'Mind mapping' poštuje prirodna načela memoriranja te koristi kortikalne sposobnosti obiju polutki mozga, pri čemu je naglasak stavljen na uporabu slika, boja, ritma i ključnih riječi. Tehnika je jedinstvena i vrlo efikasna, a ujedno i najbolja investicija u vaš intelektualni kapital.

Iskoristite svoje mentalne potencijale
Pri izradi mentalnih mapa razvijaju se osobne asocijacije i kreativnost, te se izgrađuje osobni stil svakog pojedinca. Ujedno se poštuje i hijerarhijski razgranata struktura koja je prisutna i u prirodi, a razvijajući temu od centralnog motiva k periferiji, koristeći zaobljene linije u bojama, naglašava se ritam mape i mozak postaje zainteresiran za temu koju obrađuje. Tehniku je sedamdesetih godina 20. stoljeća u Londonu utemeljio Tony Buzan. Uvidjevši učinkovitost tehnike 'Mind mapping' mnoge su škole u svijetu tu metodu uvele u svoje programe, dajući pritom učenicima alat i priručnik za upotrebu mozga koji će ih pratiti na putu doživotnog učenja.

Posebna ponuda za učenike osnovnih škola
Vještina učinkovitog učenja može se stjecati, ali i koristiti već i u osnovnoj školi! Kako istovremeno u program interaktivno uključujemo i nastavnike, korist održavanja takovih seminara je višestruka: tehnikama ubrzanog učenja služit će se i oni koji uče i oni koji podučavaju. Zatražite našu prezentaciju i dolazak na vaš roditeljski sastanak u dogovoru s razrednikom!

Nastava se održava u pet prostranih učionica u samom centru Karlovca koje zadovoljavaju moderne metodičko-didaktičke uvjete (TV, VIDEO,CD I DVD playeri, knjižnica) ili u prostoru naručitelja usluge.

Tečaj u trajanju od 12 nastavnih sati (svakog dana po 6 nastavnih sati) vode iskusni instruktori iz Zagreba. Broj mjesta je ograničen, jer u ovom ciklusu upisujemo maksimum 15 polaznika po grupi.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne