Upravljanje vremenom

Lokacije
Ferial d.o.o.
Radićeva 12/1
47000 Karlovac
Tel: 047/611-926
Fax: 047/642-621
Za sve one koji žele postići bolji uspjeh u školi ili na poslu, upis na fakultet ili osigurati napredovanje u karijeri nužno je i usvajanje određenih vještina koje će uz stečena znanja osigurati uspjeh.

Umjesto učenja lako dostupnih činjenica, polaznicima otkrivamo tajne vještina koje će im pomoći da kako postaviti ciljeve i upravljati svojim vremenom.

Upravljajte svojim vremenom
Često nam se čini da vremena imamo na pretek, ili da ga imamo premalo. I u jednom i u drugom slučaju, a i u svim slučajevima između: vremenom treba pažljivo gospodariti. Nije nam neobično brinuti o pravilnom upravljanju našom imovinom, novcem posebice. Ipak, često zaboravljamo uzrečicu „Vrijeme je novac.“, a vrijeme je zapravo ono najvrednije što imamo. Nažalost, često tek kad zamislimo da je pred nam posljednji dan našeg života shvatimo vrijednost gospodarenja vremenom. Zato ne treba čekati taj trenutak. Savladati vještine upravljanja vremenom nije teško, a vrijeme je poput vjetra: ako ga ispravno koristimo dovest će nas do svakog cilja (Lothar J. Seiwer)

Iskoristite vrijeme - vrijeme je život
Naša je najvažnija zadaća u životu da vrijeme koje imamo na raspolaganju što je moguće bolje iskoristimo. Kako ispravno postavljati ciljeve, kako nadzirati svoje vrijeme, i svoje aktivnosti usmjeriti prema postavljenim ciljevima? Kako izbjeći bavljenje neisplaniranim aktivnostima i usredotočiti se na glavna (najvažnija) područja – prioritete? Kako voditi računa o svojoj učinkovitosti i donositi prave odluke? To su samo neka od pitanja na koja ovaj tečaj pokušava odgovoriti. Savladajte osnovne alate pomoću kojih ćete dobiti više vremena za sebe i postići veći uspjeh, čime god se bavili.

Pobjegnite iz vremenskog tjesnaca
Uvijek biti u vremenskom tjesnacu nije ugodno, a s vremenom postaje i za zdravlje opasno. Pobjegnite iz vremenskog tjesnaca, a ovaj tečaj će vam pomoći u tome. Test procjene iskorištenosti osobnog vremena, test koji će vam otkriti vaše kradljivce vremena i koliko uspješno manje zadatke prenosite na druge, pokazat će gdje ste sada. Nakon što vam pomognemo da shvatite značaj vremena, i kako postaviti svoje ciljeve, zajedno ćemo brusiti vještine hvatanja kradljivaca vremena, eliminiranja uzroka prekida, dnevnog, tjednog, mjesečnog i godišnjeg planiranja, utvrđivanja prioriteta i delegiranja obveza. Na kraju, svi usvojeni alati i tehnike omogućit će uspješan bijeg iz vremnskog tjesnaca i pomoći vašoj učinkovitosti, ma čime se bavili.

Nastava se održava u pet prostranih učionica u samom centru Karlovca koje zadovoljavaju moderne metodičko-didaktičke uvjete (TV, VIDEO,CD I DVD playeri, knjižnica) ili u prostoru naručitelja usluge.

Tečaj u trajanju od 12 nastavnih sati (svakog dana po 6 nastavnih sati) vode iskusni instruktori iz Zagreba. Broj mjesta je ograničen, jer u ovom ciklusu upisujemo maksimum 15 polaznika po grupi.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: ne
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne