PADI Dive Master

Lokacije
Ronilački centar Blue planet
Masarykov put 20
20000 Dubrovnik
Tel: 091/8990-973
Fax: 098/991-362
Tvoju obuku za PADI ronilačkog instruktora započinješ s PADI Divemaster tečajem. Za to je potreban uspješan završetak PADI Advanced Open Water i Rescue Diver tečaja.

Tvoj PADI Instructor i ti zajedno usavršiti ćete tvoje ronilačke vještine i dovest ćeš tvoja znanja kao ronioca na profesionalan nivo. Za vrijeme opširnog tečajnog bloka, kojeg možeš usvojiti odjednom ili u dijelovima, učiš vještine nadgledanja ronilačkih aktivnosti i asistiranja tijekom obuke.

Uspješan završetak Divemaster obuke ovlašćuje te kako za obuku-tako i za nadgledanje i pratnju ronilačkih aktivnosti u različitim okolinama, a koje nisu povezane sa obukom.
PADI Dive Centers i Resorts vrlo aktivno uključuju Divemastere u obuku budućih ronilaca. Tome je uključeno i vođenje ronilačkih izleta. Osim toga ovlašten si provoditi PADI Discover Local Diving kao i Scuba Review program za certificirane ronioce.
Neronioci mogu pod tvojim nadzorom, u okviru PADI Discover Snorkeling programa i PADI Skin Diver tečaja, uživati u prvom posjetu podvodnom svijetu.

 

NAPOMENA: Ronilac koji posjeduje certifikat na Leadership nivou neke druge ronilačke organizacije, također može (nakon što je zatražio jedan PADI Leadership certifikat) posjetiti PADI Assistant Instructor tečaj.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: ne
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne