Samostalni/a stručnjak/inja za sustav sigurnosti informacijskih sustava (ISMS)

Lokacije
Lider - ustanova za cjeloživotno obrazovanje
Amruševa 10
10000 Zagreb
Tel: 01/4922-958
Fax: 01/4922-958
Cilj ovog školovanja, koje je maksimalno prilagođeno polaznicima, je pružiti pregled pojmova, tehnika i alata za izgradnju i upravljanje sa sustavima posebno prilagođeno ISMS.

Polaznici će školovanje napustiti sa razumijevanjem što je ISMS, načinima organizacije i implementacije, i funkcijama u sustavu, jasnim saznanjima o metodama i tehnikama menadžmenta u ISMS, potpunim sagledavanjem normi za ISMS (ISO 17799, ISO 27001, itd.), njihovim strukturama, intencijama i praktičnim aspektima, razrađenim i primjenjivim metodama vođenja procesa i projekata, razrađenim menadžerskim tehnikama i alatima te s tehnikama komunikacije.

Obrazovanje je namijenjeno svima koji žele ili imaju plan baviti se poslovima menadžmenta za ISMS kao profesionalci u organizaciji, kao i onima koji su zainteresirani ovladati problematikom upravljanja informacijskom sigurnošću.

Nakon završenog školovanja i položenog ispita polaznik stječe pravo upisa stečenog zanimanja u radnu knjižicu, te dodatno i na prijavu ispita za ishođenje međunarodnog EOQ certifikata za ISMS menadžera (EOQ ISMSM), kao i na certifikat CIS – Information Securitiy Manager kojeg izdaje CIS Austrija (Certification & Information Security Services).

Predavači u svim programima su stručnjaci odnosnih područja, koji su i do sada obrazovali nekoliko generacija polaznika škola CSU- Centra za strateško upravljanje d.o.o.

Specijalnost
Menadžer sigurnosti informacijskih sustava

Način izvođenja
Grupna i individualna redovita i konzultativno-instruktivna nastava.

Predavači
Ugledni stručnjaci i iskusni predavači EOQ menadžeri akreditirani od Europske organizacije za kvalitetu s bogatim iskustvom u nastavi i praksi s područja različitih struka.

Certifikati:
  • Upis u radnu knjižicu: da
  • Certifikat: da
  • Uvjerenje: ne
  • In-house: ne
  • Svjedodžba: ne
  • Diploma: ne