Projekti

Lokacije
Projectus grupa d.o.o.
Srebrnjak 17
10000 Zagreb
Tel: 01/2431-488
Fax: 01/2431-488
Projectus grupa d.o.o. može Vam u tome pomoći jer imamo iskustva u pripremi i vođenju projekata koji se financiraju iz sredstava EU, kroz programe bilateralne pomoći te druge inicijative i programe.

Republika Hrvatska sve se više približava članstvu u Europskoj uniji. Već je i danas Hrvatskoj otvoren velik broj programa pomoći za razvoj nacionalne infrastrukture, lokalne zajednice, socijalnih inicijativa i poduzetništva. Pri tome je potrebno pripremiti formalno kvalitetne projekte i projektnu dokumentacijum kroz programe bilateralne pomoći te druge inicijative i programe. Dovoljno je da nam se obratite s konkretnom idejom za projekt, koju ćemo Vam pomoći razraditi te pripremiti potrebnu dokumentaciju..

 

Što?

  • pomoć pri planiranju, formuliranju i pripremi projektne dokumentacije za natječaje Europske unije (pretpristupni fondovi, programi i inicijative) i svih drugih davatelja pomoći (zaklade, tvrtke, državne institucije i jedinice lokalne samouprave, gradovi, itd.)
  • razrada proračuna i logičke matrice
  • pomoć pri vođenju projekata
  • edukacija o upravljanju projektnim ciklusom (PCM)

Kako?

  • zahvaljujući mreži stručnjaka s bogatim iskustvom u pripremi projekata i u specifičnim sektorima, u mogućnosti smo pružiti Vam uslugu koja će dovesti do uspješne realizacije projekta

Obratite nam se s idejom koju ćemo Vam pomoći razraditi. Rado ćemo Vam pomoći pri razvoju i pripremi projektne dokumentacije.