Tečajevi
Ukupno: 1630
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 sat
Otkrijte kako sa svega nekoliko kapi pomoći sebi i bližnjima. Pobjegnite na trenutak od užurbane svakodnevnice i priuštite si sat vremena mirisnog uživanja u našoj maloj oazi mira.
Lokacija:
Trajanje:
40 sati
Cilj poslovnog subjekta je ostvarivanje i povećanje dobiti. Na taj cilj svakodnevno utječu prihodi, rashodi i troškovi. Kontrola efikasnosti upravljanja pojedinim dijelovima imovine kao i cijelim poslovnim procesom prioritetan je zadatak svakog poslovnog subjekta.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
Uspješne tvrtke danas prepoznaju važnost timskog rada i uspješne komunikacije. Radionica potiče stvaranje pozitivnog organizacijskog okruženja i brže donošenje odluka, a time i ostvarivanje boljih rezultata.
Trajanje:
2 dana
U vezivno refleksoj tehnici koristimo posebne pokrete kojima djelujemo na vezivno tkivo. Možemo reći da vezivno refleksnom tehnikom djelujemo na rafleksne zone te na taj način refleksnim putem djelujemo na cijelo tijelo.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program usavršavanja za vizažista.
Lokacija:
Trajanje:
166 sati
Program usavršavanja za voditelja - menadžera hotela.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program predstavlja kvalitetnu nadogradnju osnovnim knjigovodstvenim znanjima. Za upis i praćenje nužno je predznanje, obrađuje specifičnosti (a ne osnove) računovodstava pojedinih djelatnosti. Upis u radnu knjižicu.
Trajanje:
170 sati
Program je odobren od Ministarstva obrazovanja,prosvjete i športa RH.
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Program osposobljavanja za vrtlara za parkove.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija