Tečajevi
Ukupno: 1630
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Slavonski Brod  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
322 sata
Kroz ovaj program upoznati ćete se sa osnovama funkcioniranja i načinima organizacije wellness i spa centara. Završetkom ovog programa biti ćete osposobljeni za izvođenje četiri vrste masaže, izvođenje specijalnih tretmana i usvajanje specijalnih tretmana i postupaka u wellness centrima.
Lokacija:
Trajanje:
230 sati
Program osposobljavanja za zavarivača.
Trajanje:
2 dana
U zglobnoj tehnici koristimo specifične pokrete kojima omogućavamo bolju zglobnu pokretljivost, smanjujemo napetost u zglobnim hrskavicama, dolazimo do pozitivnog djelovanja na mišiće te na bolju prokrvljenost.
Lokacija:
Trajanje:
78/458 sati
Program osposobljavanja za osnovne zidarske poslove.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dugo iščekivana radionica u kojoj ćete iskusiti moć zvukoterapije s pionirom zvukoterapije u Hrvatskoj Svemirom Ayanom Vrankom.
Lokacija:
Tečaj za autogenog zavarivača i rezača
Lokacija:
Tečaj za dadilju
Lokacija:
Egipatska depilacija ima veliki broj prednosti nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na dlaku i na kožu, dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku, zbog čega je takav način depiliranja manje bolan.
Lokacija:
Ovo je radionica za scenariste, glumce,producente,redatelje...
Lokacija:
Tečaj za gerontodomaćicu
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija