Brzo čitanje i učenje
Ukupno: 22
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Karlovac   Rijeka   Križevci  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Pošalji upit za Online oglašavanje
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
15 školskih sati
Pošalji upit za Poslovno brzo čitanje
ilj je ubrzati 3 do 5 puta čitanje stručnih tekstova, razviti koncentraciju u svrhu povećanja produktivnosti poslovnog procesa i povećati memorijsko polje i pamčenje usvojenih podataka
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Tečaj brzog čitanja
Brzo čitanje (POWER READING) je metoda koja pospješuje brzinu čitanja najmanje tri do pet puta u odnosu na standardno čitanje i omogućuje da se u znatno kraćem vremenu usvoji pročitana građa, uštedi vrijeme te poboljša uspjeh kako u školi ili na fakultetu tako i u poslu.
Lokacija:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Tečaj brzog učenja
Tehnika stvaranja umnih mapa (Mind mapping) razvija umne sposobnosti, kreativnost i omogućuje da se prepozna bitna informacija i povezuju važne pojedinosti.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Brzo čitanje i ubrzano učenje
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću „Mind mapping“ metode (izrade mentalnih mapa), kroz opuštajuće i zabavne vježbe učimo kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Brzo čitanje power reading metodom
Najčešći problem kod klasičnog načina čitanja je gubitak koncentracije nakon vrlo kratkog vremena čitanja ili učenja. Taj fenomen može se uočiti dok očima pratimo tekst, a misli su nam na drugom mjestu - u mašti. Nismo fokusirani na ono što čitamo.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Pošalji upit za Ubrzano učenje mind mapping metodom
Sjetite se kako ste tijekom djetinjstva radoznalo promatrali svijet oko sebe i bez napora usvajali vještine i znanja za život. Krenuvši u školu učenje postupno postaje neugoda, zamor i odgađanje. Većina nas, tijekom školovanja usvojilo je neprilagođen način učenja, tzv. „bubanje“ ili „štrebanje“ napamet.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Pošalji upit za Brzo čitanje
Za razliku od drugih dostupnih tečajeva na hrvatskom tržištu primarno usmjerenih na čitanje beletristike, HalPet obraća posebnu pozornost ina tehniku čitanja poslovnih izvora podataka.
Lokacija:
Pošalji upit za Brzo čitanje
Kada bi uvećali brzinu čitanja za 400-500 %, kada bi uvećali razumijevanje pročitanog te razvili super memoriju, možete li se složiti da bi to u velikoj mjeri utjecalo na poboljšanje kvalitete vašeg života?
Lokacije:
Pošalji upit za Brzo čitanje
Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.
Lokacija:
Pošalji upit za Brzo čitanje i ubrzano učenje
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja kroz intenzivno vježbanje naučit ćete inovativne tehnike i metode power readinga i mind speed readinga. Pomaknut ćete granice svoje kreativnosti i naučiti kako učiti na zabavan i zanimljiv način. Otkrit ćete kako ubrzano i s manje napora postizati uspjehe na ispitima i u školi.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija