Brzo čitanje i učenje - Osijek
Ukupno: 3
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.
Lokacije:
Mind mapping seminar (seminar izrade kognitivnih mapa / mentalnih mapa, mapa uma) namijenjen je učenicima, studentima te svima onima koji imaju potrebu ubrzati učenje i/ili boljom organizacijom svoga dnevnog rasporeda uskladiti poslovne, obiteljske i druge obveze.
Lokacije:
Radionica ubrzanog ili brzog učenja namijenjena je prvenstveno učenicima i studentima, ali i svima onima koji želje bolje organizirati svoje vrijeme i ubrzati učenje čak do 10x!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija