Brzo čitanje i učenje - Zagreb
Ukupno: 17
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Za razliku od drugih dostupnih tečajeva na hrvatskom tržištu primarno usmjerenih na čitanje beletristike, HalPet obraća posebnu pozornost ina tehniku čitanja poslovnih izvora podataka.
Lokacija:
Kada bi uvećali brzinu čitanja za 400-500 %, kada bi uvećali razumijevanje pročitanog te razvili super memoriju, možete li se složiti da bi to u velikoj mjeri utjecalo na poboljšanje kvalitete vašeg života?
Lokacije:
Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.
Lokacija:
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja kroz intenzivno vježbanje naučit ćete inovativne tehnike i metode power readinga i mind speed readinga. Pomaknut ćete granice svoje kreativnosti i naučiti kako učiti na zabavan i zanimljiv način. Otkrit ćete kako ubrzano i s manje napora postizati uspjehe na ispitima i u školi.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću „Mind mapping“ metode (izrade mentalnih mapa), kroz opuštajuće i zabavne vježbe učimo kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Zamislite da možete pročitati knjigu od 100 stranica za 20 do 30 minuta i uz to povećati koncentraciju i uvećati razumijevanje pročitanog!
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Najčešći problem kod klasičnog načina čitanja je gubitak koncentracije nakon vrlo kratkog vremena čitanja ili učenja. Taj fenomen može se uočiti dok očima pratimo tekst, a misli su nam na drugom mjestu - u mašti. Nismo fokusirani na ono što čitamo.
Lokacija:
Junior Brzo čitanje je jedinstveni program za razvoj potencijala djeteta!
Lokacija:
Kroz seminar izrade mentalnih mapa otkrit ćete nove načine kreativnog rješavanja problema, učenja, planiranja, vođenja prezentacija, postavljanja ciljeva.
Lokacije:
Mind mapping seminar (seminar izrade kognitivnih mapa / mentalnih mapa, mapa uma) namijenjen je učenicima, studentima te svima onima koji imaju potrebu ubrzati učenje i/ili boljom organizacijom svoga dnevnog rasporeda uskladiti poslovne, obiteljske i druge obveze.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija