Tečajevi - Umag
Ukupno: 50
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
5 dana
Upoznajte se sa svim elementima potrebnim za uspješno komuniciranje, a posebice s korištenjem raspoloživih resursa.
Trajanje:
10 sati
Steknite znanja o upravljanju financijama poduzeća, aktivnostima za postizanje veće profitabilnosti poslovanja i povećanja bogatstva dioničara.
Trajanje:
15 sati
Naučite kako izraditi poslovni plan.
Trajanje:
5 sati
Naučite premiti i realizirati uspješnu prezentaciju, usvojiti stil i način na koji će te sadržaj prezentirati publici.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Cilj programa je stjecanje osnovnih znanja i vještina potrebnih za obavljanje osnovnih poslova i zadaća u tijeku pripremanja pizza.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Cilj programa je osposobiti polaznike za uspješno obavljanje osnovnih poslova u maslinarstvu. Nakon završenog programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni za uzgoj i proizvodnju maslina i maslinarskih prerađevina te za uspješno djelovanje na tržištu u cilju plasmana i prodaje maslina i maslinarskih prerađevina, te samozapošljavanje.
Lokacija:
Trajanje:
140 sati
Cilj programa je osposobiti polaznike za obavljanje osnovnih poslova u vinogradarstvu i vinarstvu. Nakon završenog programa osposobljavanja polaznici će biti osposobljeni za obavljanje poslova vezanih za uzgoj vinograda, preradu vinove loze, proizvodnju vina, te za nastupanje i djelovanje na tržištu, u smislu plasmana proizvoda grožđa i vina, te konkurentnosti na tržištu rada, posebice u cilju samozapošljavanja.
Trajanje:
5 sati
Upoznajte se s pojmom računovodstvo, te s njgovim primjenama u poslovanju.
Trajanje:
5 sati
Upoznajte se s osnovnim teorijskim postavkama nastanka i rješavanja problema u poslovnom okruženju.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program osposobljavanja ima svrhu da trgovačkim društvima, obrtnicima i fizičkim osobama u gospodarstvu i poduzetništvu pruži potporu u osposobljavanju njihovih zaposlenika u cilju stjecanja naprednih znanja i vještina za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija