Tečajevi - Zadar
Ukupno: 150
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminar Sustavi za podršku poslovnom odlučivanju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Kao temeljna sastavnica računovodstva, knjigovodstvo je sustav koji na temelju dokazivih isprava prati gospodarske procese i financijske tokove, te vremenskim slijedom bilježi u poslovne knjige nastale poslovne promjene imovine, kapitala, obveza, rashoda, prihoda i financijskih rezultata poslovanja.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Nakon što ste dosegli određenu razinu ekonomskih saznanja čime je olakšano praćenje, povezivanje i logično zaključivanje, približavamo se poslovnom području gospodarske prakse.
Lokacije:
Trajanje:
3 dana
Trening je zamišljen kao interaktivna radionica u trajanju od 20 školskih sati na kojoj sudionici uče kroz predavanja, primjere i iskustva iz prakse uz dizajniranje svojih procesa i primjera koje će uskoro korisiti u svom radu.
Trajanje:
2 dana
Naučite kako kvalitetno učiti, te razumjeti učenje kao aktivnost tijekom koje se usvajaju skupine podataka kako bi ih se kasnije lakše prisjetili.
Lokacije:
Trajanje:
2 dana
Bez ovladavanja vještinama govora i slušanja drugih, menadžeri ne mogu daleko stići, niti značajnije napredovati u karijeri!
Lokacije:
kako uspješno komunicirati s teškim klijentima i djelotvorno rješavati prigovore
Trajanje:
15 sati
Naučite kako djeluje cluster te doznajte prednosti i mane te biti u stanju definirati svoj interes za sudjelovanje u clusteru.
Lokacije:
usklađenim koracima do zajedničke pobjede
Trajanje:
32 sata
Upoznajte se aktivnostima vezanim uz pokretanje poduzetničke aktivnosti.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija