Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner suvremenog nakita osoba je koja će tijekom obrazovnoga procesa naučiti primijeniti stečena znanja o obliku, boji, raznovrsnim materijalima, vremenu i ispravnu načinu nošenja nakita.
Lokacija:
Dizajner je, zajedno s piscem reklamnih tekstova (copywriterom), ključni član kreativnog odjela svake reklamne agencije; njegova glavna zadaća je osmišljavanje i oblikovanje raznih reklamnih materijala.
Lokacija:
Trajanje:
1 školsku godinu
Dizajner vrtova i pejsažne arhitekture osoba je koja će tijekom obrazovnog procesa naučiti oblikovati prostor vrta ili balkona.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Radio Deejay organizira nastavu i upise u prvu hrvatsku školu za dj-e, Dj Akademiju.
Cilj programa je edukativnim igrama razviti vještine i znanja o poduzetništvu, a zadatak je poticati poduzetništvo djece osnovnoškolskog uzrasta.
Lokacija:
Osnove Touch for Health kineziologije i praktična primjena osnovnih tehnika balansiranja u cilju uspostavljanja fizičke, emocionalne i biokemijske ravnoteže.
Lokacija:
Detaljnije o osnovnim konceptima Touch for Health kineziologije, novi mišićni testovi i osnove kretanja energije po Teoriji 5 elemenata TCM.
Lokacija:
Novi mišićni testovi, tehnike za smanjenje boli i stresa, proučavanje međusobnog odnosa mišića, analiza držanja tijela.
Lokacija:
Produbljivanje znanja i vještina balansiranja, mišićno testiranje na terapeutskom stolu, energetska prva pomoć.
Lokacija:
Menadžeri se danas nalaze pred teškim zadatkom donošenja sve kompleksnijih odluka.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija