Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Seminar je idealan za menadžere u tvrtkama i poduzetnike svih veličina koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine marketinškim konceptima i tehnikama u potpunosti primjenjivim na aktualnu tržišnu poziciju svoje tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Seminar je idealan za menadžere najviših razina tvrtke/ ustanove/ institucije, za poduzetnike svih veličina kao i za sve menadžere odgovorne za tržišno pozicioniranje i diferenciranje proizvoda/ usluga.
Lokacija:
Egipatska depilacija ima veliki broj prednosti nad klasičnom depilacijom voskom. Vosak se nanosi i na dlaku i na kožu, dok se šećerna pasta kojom se radi egipatska depilacija nanosi samo na dlaku, zbog čega je takav način depiliranja manje bolan.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Upoznavanje sa zahtjevima normi ISO 14040 i ISO 14044
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Upoznavanje s osnovnim pojmovima ekologije, zaštite okoliša, onečišćenja okoliša.
Lokacija:
Ekonomist u okviru svog zanimanja radi računovodstveno - financijske poslove, blagajničke poslove, sve vrste referentskih poslova, radi u centrima za elektroničku obradu podataka, sudjeluje u komuniciranju s tržištem, poslovnim partnerima, a i u prikupljanju i obradi statističkih podataka.
Lokacija:
Obrazovni program ekonomist omogućava četvergodišnje obrazovanje, dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ekspertna prodaja javlja se u situacijama kada kupac razumije svoju situaciju i ima osnovnu predodžbu o rješenju svoje situacije no ipak očekuje pomoć prodavača eksperta koji će mu predložiti cjelovito i za njega najbolje rješenje.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Osposobljavanje za poslove elektrozavarivača.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening na hrvatskom jeziku kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija