Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
9 sati
Seminar polaznike upoznaje sa računovodstvenim informacijskim sustavom i kvalitetom poslovanja, te podrobnije razrađuje problematiku financijskih izvještaja u funkciji ocjene kvalitete poslovanja - bilancu, račun dobiti i gubitka, izvještaj o novčanom toku, izvještaj o promjenama glavnice. Poseban naglasak dati će se analizi uspješnosti poslovanja te analizi financijskih izvješća kao pretpostavci za upravljanje poslovanjem i razvojem poduzeća.
Lokacija:
Cilj je prvo sudionike radionice upoznati s temeljnim financijskim izvještajima, a zatim ih obučiti analizi financijskih izvještaja kako bi što temeljitije razumjeli poslovanje i donosili što kvalitetnije poslovne odluke te tako dali svoj doprinos većoj uspješnosti svoje tvrtke.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Potražnja za novim proizvodom, vrijednost prodaje idućeg mjeseca i ukupni troškovi projekta samo su neki od primjera slučajnih varijabli. Kod slučajnih varijabli ne možemo sa sigurnošću reći koju će vrijednost poprimiti. I upravo one su izvor rizika.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Moderni stil života donosi sve više promjena, sve složenije zadatke i sve veće odgovornosti, dok naš organizam i dalje funkcionira po prirodnim pravilima: s potrebom za naizmjeničnim ritmičnim skladom aktivnosti i odmora.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za poslove izrade cvijetnih aranžmana.
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Osposobljavanje za aranžera izloga.
Lokacija:
Jedan od najupečatljivijih plesova uopće. Nastao je u Latinskoj Americi, preciznije u argentinskoj prijestolnici Buenos Airesu gdje su ga prvi počeli plesati osamljeni argentinski stočari (gauchos) u potrazi za zabavom u ugodnom ženskom društvu.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen menadžerima, voditeljima odjela, project managerima, voditeljima timova, osobama koje javno nastupaju u elektroničkim medijima.
Lokacija:
Trajanje:
16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
130 sati
Osposobljavanja su namijenjena osobama koje će raditi ili već rade navedene graditeljske poslove, koje su starije od 18 godina i imaju završenu minimalno osnovnu školu. Praktični dio provodi se na radilištu tvrtke.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija