Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Uživjeti se u ulogu kupca, aktivno stvarati odgovarajući komunikacijski odnos, prepoznati kupčeve potrebe – sve to ponekad nije dovoljno za uspjeh u prodaji.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Cilj edukacije je naučiti što je asertivnost i usvojiti vještine asertivnog ponašanja te primijeniti naučeno u stvarnim životnim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Asertivnost, riječ koja se prilično udomaćila u našem jeziku, znači specifičan stil ponašanja koji nam omogućava da se zauzmemo za sebe i osjećamo dobro.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar pomaže polaznicima osvijestiti misli i osjećaje koji sprečavaju ljude da se bolje zauzmu za sebe.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Radionica je namijenjena svim asistenticama/asistentima, tajnicama te svim djelatnicima koji u svom radu daju potporu timu ili manageru.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Uključivanje aspekata okoliša u proces razvoja proizvoda i u norme za proizvod.
Lokacija:
Trajanje:
200 sati
Osposobljavanje za autogenog zavarivača - rezača.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edikacije je prezentiranje novog vizualno pristupačnijeg načina korištenja platforme MetaTrader 4.
Lokacija:
Za kontroling u skladištu i zalihama postoje jednostavna i ekonomična rješenja i mjere koje se mogu primijeniti kod gotovo bilo koje tvrtke, bilo koje veličine. Primjena ovih tehnika nije skupa i može se jednostavno implementirati i uz vlastito osoblje ...
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Agorina autorska škola slikanja temelji se na svojevrsnim stvaralačkim komunikacijama između afirmiranih likovnih umjetnika s jedne i ljudi koje pokreće određena stvaralačka pobuda s druge strane, na komunikacijama između Učitelja - autora, poznatoga likovnog umjetnika i Učenika - autora, odrasle osobe iz neke druge profesije.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija