Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
150 sati
Osposobljavanje za osnovne betonirske poslove.
Lokacija:
Razni ljudi termin bilingvizam definiraju različito. Dok za neke bilingvizam predstavlja podjednaku sposobnost komuniciranja na dva jezika, za druge on znači sposobnost (pojedinca, skupine) da komunicira na dva jezika, ali s mogućnošću izuzetnih vještina samo u jednom od ta dva jezika.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovo je dvodnevna interaktivna radionica u kojoj se polaznici usredotočuju na stvarna vlastita partnerstva tako da ih promatraju kroz niz različitih povećala i raspravljaju o njima u velikim i malim grupama.
Lokacija:
Trajanje:
315 sati
Osposobljavanje za osnovne bravarske poslove.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening se izvodi na engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Za razliku od drugih dostupnih tečajeva na hrvatskom tržištu primarno usmjerenih na čitanje beletristike, HalPet obraća posebnu pozornost ina tehniku čitanja poslovnih izvora podataka.
Lokacija:
Kada bi uvećali brzinu čitanja za 400-500 %, kada bi uvećali razumijevanje pročitanog te razvili super memoriju, možete li se složiti da bi to u velikoj mjeri utjecalo na poboljšanje kvalitete vašeg života?
Lokacije:
Brzo čitanje ili Power reading / Mind reading metoda je koja pospješuje brzinu čitanja i pomaže vam da u daleko kraćem vremenu kroz ubrzano čitanje usvajate školsko gradivo te poboljšate svoj uspjeh u školi, na fakultetu ili kroz posao u svakodnevnom životu.
Trajanje:
24 sata
Čitači koji završe naš trening u mogućnosti su pročitati knjigu od 100-150 stranica za 30 minuta.
Lokacija:
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja kroz intenzivno vježbanje naučit ćete inovativne tehnike i metode power readinga i mind speed readinga. Pomaknut ćete granice svoje kreativnosti i naučiti kako učiti na zabavan i zanimljiv način. Otkrit ćete kako ubrzano i s manje napora postizati uspjehe na ispitima i u školi.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija