Tečajevi - Zagreb
Ukupno: 1124
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Na seminaru brzog čitanja i ubrzanog učenja pomoću „Mind mapping“ metode (izrade mentalnih mapa), kroz opuštajuće i zabavne vježbe učimo kako iskoristiti potpuni potencijal vašeg mozga i to potičući rad desne polutke koja je zadužena za kreativnost, imaginaciju, slike i asocijativno mišljenje.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Zamislite da možete pročitati knjigu od 100 stranica za 20 do 30 minuta i uz to povećati koncentraciju i uvećati razumijevanje pročitanog!
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Najčešći problem kod klasičnog načina čitanja je gubitak koncentracije nakon vrlo kratkog vremena čitanja ili učenja. Taj fenomen može se uočiti dok očima pratimo tekst, a misli su nam na drugom mjestu - u mašti. Nismo fokusirani na ono što čitamo.
Lokacija:
U osnovi brzopletost je kratki raspon pažnje, a i ta fluktuirajuća pažnja, ukoliko se brzopletaš baš ne koncentrira, nije jako intenzivna. Nered u govoru posljedica je nereda u mislima, ali da bismo ga prepoznali, nered u mislima mora se nekako očitovati.
Lokacija:
Trajanje:
17 tjedana
Osim popularnih ritamskih uzoraka, bubnjari upoznavaju i usvajaju složene ritamske uzorke, čitaju notne zapise za mali bubanj i set bubnjeva, sviraju “breakove” ili “prijelaze” na kraju glazbenih cjelina i izvode sola.
Lokacija:
Interaktivni trening: Zagreb - VMD Poslovni centar, 8. lipnja 2011.
Lokacija:
Tečajevi poslovnog jezika posebno su osmišljeni kako bi zadovoljili specifične potrebe zaposlenika na svim razinama vašeg poduzeća, kao i u svim industrijama.
Lokacija:
Trajanje:
3 mjeseca
Gotovo trećinu svog života čovjek provede na poslu. Nije nevažno što ćete u životu raditi i koliko ćete biti zadovoljni na svom radnom mjestu.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Antistres program - informirati i naučiti kako prepoznati stres i riznicom prirode-biljem pomoći u stanjima stresa.
Lokacija:
Izvorno nastavši kao derivat mamba i rumbe, cha-cha-cha je bio hit u 50-im godinama prošlog stoljeća i vjerojatno je najpopularniji društveni latinsko-američki ples svih vremena.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija