Ostalo
Ukupno: 167
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Split   Dubrovnik   Slavonski Brod   Rijeka  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
184 sata
Polaznici će steći znanja o uzgoju, sakupljanju, sušenju i preradi ljekovitog i aromatičnog bilja, te ekološkoj poljoprivredi.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Pozivamo vas na radionicu u sklopu "Male škole kuhanja"! Hrana je jedan od glavnih izvora energije, a svakodneva prehrana može biti lijek ili može narušavati naše zdravlje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Spoj ljepote, okusa i mirisa. Radionica objedinjuje šarenilo u kreiranju i oblikovanju jela te aranžiranju stola. Od naizgled običnih namirnica poput riže ili bundeve naprave se posve neuobičajena jela i ukrasi za stol.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Najkraće ih volim opisati : Da bi nevidljivo postalo vidljivo.
Lokacija:
Trajanje:
22 sata
Želite iskušati svoju kreativnost na još jednom materijalu? Tiffany tehnika je način oblikovanja plošnih predmeta i figura te raznih formi i predmeta spajanjem malih komadića obojenog stakla. Na tečaju ćete naučiti osnove rada sa staklom (rezanje, brušenje, spajanje)!
Lokacija:
Ovo je radionica za scenariste, glumce,producente,redatelje...
Lokacija:
Ova radionica je za sve one koji uživaju u modnim pistama! Idealna je prilika za iskombinirati baš sve – od idejnih skica za vlastite kreacije, do završne modne revije!
Lokacija:
Ovo je dvotjedni program samo za mlade (14 godina i više).
Lokacija:
Tečaj za sobaricu
Lokacija:
Radionica samo za odabrane - one koji oduvjek maštaju o tome da su špijuni. Tjedan dana u stilu Jamesa Bonda – treba zaslužiti naziv 007 -dozvolu za ubijanje!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija