Poslovni seminari
Ukupno: 959
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Intenzivni trening (12 školskih sati): Zagreb, VMD Poslovni centar, 23. i 24. rujna 2011.
Lokacija:
Interaktivni otvoreni trening: Zagreb - Hotel Laguna, 02. i 03. veljače 2012.
Devet poludnevnih radionica omogućuju polaznicima da u najkraćem mogućem vremenu steknu osnovno razumijevanje odnosno krupnu sliku odnosno pogled "s ptičje perspektive" na važne dijelove financija.
Lokacije:
kako da vaši kupci postanu vaši partneri
Lokacije:
napredne tehnike pregovaranja i zaključivanja posla
Lokacije:
Intenzivni trodnevni trening
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Ovaj program osposobljavanja ima svrhu da trgovačkim društvima, obrtnicima i fizičkim osobama u gospodarstvu i poduzetništvu pruži potporu u osposobljavanju njihovih zaposlenika u cilju stjecanja naprednih znanja i vještina za samostalno obavljanje i vođenje knjigovodstvenih, računovodstvenih i financijskih poslova.
Lokacija:
Trajanje:
254 sata
Cilj ovog školovanja je osposobljavanje polaznika za uvođenje sustava kvalitete u organizacije, upravljanje sustavom kvalitete prema seriji normi ISO 9000 ff, upravljanje timovima i motiviranje djelatnika, kao i praćenje, ocjenjivanje i unapređivanje sustava upravljanja kvalitetom.
Lokacija:
Trajanje:
268 sati
Cilj ovog školovanja, koje je maksimalno prilagođeno polaznicima, je pružiti pregled pojmova, tehnika i alata za izgradnju i upravljanje sa sustavima posebno prilagođeno ISMS.
Lokacija:
Trajanje:
232 sata
Cilj školovanja je osposobljavanje polaznika za uvođenje sustava upravljanja okolišem prema seriji normi ISO 14001 ff u organizaciju boli koje veličine i djelatnosti, održavanje i poboljšavanje sustava, integraciju sustava upravljanja okolišem u postojeće poslovne sustave i za provođenje interne edukacije.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija