Poslovni seminari - Rijeka
Ukupno: 183
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Najčešći način prikupljanja sredstava za funkcioniranje neprofitne organizacije je podnošenje prijedloga projekta donatorskoj instituciji.
Lokacija:
Program namijenjen nezaposlenim osobama, osobama koje razmišljaju o ulasku u poduzetništvo, osobama koje traže drugačiji smjer daljnje poslovne karijere - razmišljaju o prelasku iz nesamostalnog rada u samostalno djelatnost.
Lokacije:
temeljni instrument uspješne poslovne komunikacije
Lokacija:
Cilj ovog seminara/radionice je omogućiti polaznicima da počnu sagledavati svoju organizaciju očima svojih kupaca i koristiti zadovoljstvo kupaca kao glavno mjerilo uspješnosti organizacije.
Lokacija:
Već petu godinu Cotrugli Business Academy iz Zagreba (CBA) dovodi u Hrvatsku vodeća poslovna znanja s ambicijom da hrvatskim menadžerima i poduzetnicima omogući učenje od najboljih kako bi za nas i naše potomke Hrvatsku i regiju učinili društvom očuvanog okoliša i gospodarstva utemeljenog na znanju i principima održivosti, koje zna kako iskoristiti potencijal svojih građana, u kojem ljudi žive tolerantan, zdrav, intelektualno stimulativan i emocionalno ispunjen život.
Lokacije:
Financijska sredstva omogućavaju organizaciji redovno funkcioniranje i provođenje programa.
Lokacije:
Trajanje:
2 dana
Lokacija:
Trajanje:
120 sati
Program osposobljavanja za priprematelja pizza.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija