Poslovni seminari - Rijeka
Ukupno: 183
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Prije nego se pristupi izradi projektnog prijedloga potrebno je napraviti procjenu potreba u zajednici gdje organizacija planira provoditi svoje projekte (programe).
Lokacija:
U vrijeme sve veće ponude unutar svake grupe proizvoda i usluga, prodajno osoblje nalazi se pred velikim izazovom. Kupci i korisnici zbog velike su ponude sve zahtjevniji, a kvaliteta usluge sve je važniji faktor pri donošenju odluke o kupovini određenog proizvoda.
Lokacija:
Za poduzeća koja žele svoju direktnu prodaju oblikovati na način da smanje rasipanje prodajnih napora i resursa na pogrešne potencijalne klijente i žele da njihovi prodavači u svom nastupu odskoče od konkurencije te zadrže dostojanstvo nudimo Prodaju visoke vjerojatnosti.
Lokacije:
Projektni menadžment je skup elemenata koji osiguravaju da organizacija efikasno i efektivno koristi sve raspoložive resurse u cilju kvalitetnog i uspješnog provođenja dogovorenog i usuglašenog projekta.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Edukacijsko savjetodavni centar Optimum osmislio je seminar koji će pomoći prodajnom osoblju da stekne pregled nad tipičnim procesom kupovanja i prepozna ulogu prodavača u ostvarivanju kupnje kojom će kupac biti zadovoljan.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Velik broj tvrki svoje klijente pribavlja kroz neki oblik direktne prodaje. Posao prodajnog predstavnika predstavlja složenu kombinaciju prodajnog umijeća i stručnog znanja o proizvodu.
Lokacija:
Edukacijsko savjetodavni centar Optimum nudi ekskluzivnu priliku da se nauči i sustavno primijeni pristup unapređenju kvalitete jednog od najvećih stručnjaka iz ovog područja W.E.Deminga kroz ciklus seminara “Put do kvalitetne organizacije”.
Lokacije:
kako da vaši kupci postanu vaši partneri
Lokacija:
Trajanje:
166 sati
Program usavršavanja za recepcionera.
Lokacije:
napredne tehnike pregovaranja i zaključivanja posla
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija