Poslovni seminari - Rijeka
Ukupno: 183
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Kako sigurno voditi poduzeće u neizvjesnu budućnost: "Strateg je onaj koji razmišlja u okvirima namjera organizacije, ispituje vanjsko okruženje, procjenjuje očekivanu ili moguću budućnost organizacije te utvrđuje opći smjer kojim ona mora krenuti.” - Karl Albrecht
Lokacije:
Strateško planiranje pomaže organizaciji da svoju viziju i prioritete prilagođava okruženju koje se mijenja i osigurava da svi članovi organizacije rade u pravcu postizanja istog cilja.
Lokacije:
Prije nego li se započne s planiranjem projekta, važan dio projektnog ciklusa jest programiranje i upoznavanje sa regionalnom i sektorskom politikom u Republici Hrvatskoj i Europskoj uniji.
Lokacija:
Trajanje:
24 sata
Student management program-om nudimo stručne seminare na koje dajemo 75 % popusta studentima.
Lokacije:
Osnovni preduvjet za uključivanje građana, odnosno zajednice u sustave odlučivanja jest razvijena demokratska struktura.
Lokacije:
Kako bi neprofitne organizacije što bolje mogle odgovoriti na potrebe u zajednici prilikom svog rada i provođenja svojih programa, od velike je važnosti surađivati s lokalnom upravom i samoupravom.
Lokacije:
Mediji su moćan instrument komunikacije neprofitnih organizacija s javnošću. Promidžba programa i projekata neprofitne organizacije može donijeti širi publicitet i priznanje onoga čime se ona bavi.
Lokacije:
Poslovni sektor je sastavni dio zajednice i na mnoge načine doprinosi društvu.
Lokacije:
motivacijski alati u praksi
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija