Poslovni seminari - Rijeka
Ukupno: 183
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Dobar menadžment organizacije omogućuje povezivanje misije s uspješnošću njenog ostvarenja, osiguravajući očuvanje jedinstvenosti organizacije.
Lokacije:
Trajanje:
2 dana
Bez ovladavanja vještinama govora i slušanja drugih, menadžeri ne mogu daleko stići, niti značajnije napredovati u karijeri!
Lokacije:
kako uspješno komunicirati s teškim klijentima i djelotvorno rješavati prigovore
Lokacije:
Lokalne su zajednice vrlo značajan i nezaobilazan dio ukupnog procesa demokratizacije i razvoja civilnog društva, ali zbog nedostatka demokratskih tradicija i građanske edukacije, važnosti i mogućnosti života u lokalnoj zajednici još nisu u dovoljnoj mjeri prepoznate.
Lokacije:
usklađenim koracima do zajedničke pobjede
Lokacije:
kako emocije učiniti našim saveznikom u poslu
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kvaliteta nema alternativu, a pravu kvalitetu možemo postići jedino ako unapređujemo način na koji radimo; rezultati ovise o procesima kojima ih nastojimo postići.
Lokacije:
Naučite kako se najbolje suočiti sa zahtjevnim životnim situacijama i kako se učinkovito nositi sa svakodnevnim stresom!
Lokacije:
Upravljanje krizom osigurava da se kriza predvidi i izbjegne proaktivnim djelovanjem, a onda kada to nije moguće, da njihovi negativni efekti budu što manji.
Lokacije:
brand management
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija