Poslovni seminari - Rijeka
Ukupno: 183
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Korporativna kultura poduzeća predstavlja set vrijednosti u koje tvrtka i njezini zaposlenici vjeruju i koje zastupaju.
Lokacije:
Udruživanje neprofitnih organizacija u organizacijske oblike tipa mreža i koalicija često je pozitivno rješenje kojim se povećava legitimitet organizacija članica mreže (koalicije), ali i njihov utjecaj na važne dionike u zajednici (državi), na vlast te se često jača svijest javnosti o aktualnim temama i problemima.
Lokacije:
Kako bi se sustavno i sveobuhvatno moglo pristupiti rješavanju određenih problema ili zadovoljavanju potrebe u zajednici, često puta različiti akteri moraju međusobno surađivati te zajedničkim snagama rješavati problem, a to čine pisanjem zajedničkog prijedloga projekta ili potičući neke inicijative u zajednici u kojoj žive.
Lokacije:
Promotivni materijali imaju važnu ulogu u gajenju imidža organizacije i stjecanju povjerenja korisnika i ostalih dionika lokalne zajednice.
Lokacije:
Pojam proračun ima različite, više ili manje, složene definicije. U svakodnevnom govoru pod pojmom “proračun” mislimo na raspoloživa sredstva organizacije.
Lokacije:
Izvještaj je metodična i objektivna komunikacija činjenične informacije u poslovne svrhe.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Intenzivni trodnevni trening: struktura i izvedba javnog govora. Lovran: Hotel Park, 5. - 7. svibnja 2011.
Lokacije:
Zagovaranje je proces djelovanja koji koristi instrumente demokracije za otvaranje novih prostora, novih politika i zakona.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija