Poslovni seminari - Zadar
Ukupno: 144
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Korporativna kultura poduzeća predstavlja set vrijednosti u koje tvrtka i njezini zaposlenici vjeruju i koje zastupaju.
Lokacije:
Kako sigurno voditi poduzeće u neizvjesnu budućnost: "Strateg je onaj koji razmišlja u okvirima namjera organizacije, ispituje vanjsko okruženje, procjenjuje očekivanu ili moguću budućnost organizacije te utvrđuje opći smjer kojim ona mora krenuti.” - Karl Albrecht
Trajanje:
5 sati
Usvojite temeljna znanja o poslovnoj strategiji, poslovnoj politici, strateškom managementu, managementu promjene, managerskom odlučivanju i organizacijskom ponašanju.
Lokacije:
motivacijski alati u praksi
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminar Sustavi za podršku planiranju i budžetiranju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminar Sustavi za podršku poslovnom odlučivanju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Kao temeljna sastavnica računovodstva, knjigovodstvo je sustav koji na temelju dokazivih isprava prati gospodarske procese i financijske tokove, te vremenskim slijedom bilježi u poslovne knjige nastale poslovne promjene imovine, kapitala, obveza, rashoda, prihoda i financijskih rezultata poslovanja.
Lokacije:
Trajanje:
40 sati
Nakon što ste dosegli određenu razinu ekonomskih saznanja čime je olakšano praćenje, povezivanje i logično zaključivanje, približavamo se poslovnom području gospodarske prakse.
Lokacije:
Trajanje:
3 dana
Trening je zamišljen kao interaktivna radionica u trajanju od 20 školskih sati na kojoj sudionici uče kroz predavanja, primjere i iskustva iz prakse uz dizajniranje svojih procesa i primjera koje će uskoro korisiti u svom radu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija