Poslovni seminari - Zadar
Ukupno: 144
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
15 sati
Upoznajte značaj kvalitete proizvoda i norme ISO 9000.
Trajanje:
5 sati
Osposobite se za razlikovanje pojmova kadrovi, personal, ljudski potencijali, odnosno senzibilizirati percepciju pojma kapital u današnjem suvremenom svijetu.
Lokacije:
brand management
Lokacije:
Svoj dugoročni uspjeh tvrtka duguje uvjerljivom zadovoljenju potreba svojih kupaca.
Trajanje:
6 sati
Naučite razumjeti važnost upravljanja odnosa s klijentima kao preduvjeta opstanka poduzeća u tržišnim okolnostima.
Trajanje:
6 sati
Naučite kako planirati s osobnim financijama, te kako donositi odluke o kupovini.
Lokacije:
Ne prodaje onaj koji govori, već onaj koji sluša.
Trajanje:
16 sati
Naučite odrediti ciljeve i zadatke projekta, definirati strukturu projekta te se upoznajte sa suvremenim alatima za upravljanje projektima.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Tržišna situacija zahtijeva od moderne tvrtke određenu razinu projektnog pristupa u poslovanju te ljude koji to mogu izvršavati. Projektni management, koji predstavlja temeljni skup vještina i znanja modernoga poslovanja, danas su mnoge države prepoznale kao posebnu struku. S tim ciljem pokrenut je program četverorazinskog certificiranja koju provodi Hrvatska udruga za upravljanje projektima.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Rizici se odnose na buduće okolnosti ili uvjete koji se pojavljuju van kontrole projektnog tima i koji imaju određeni utjecaj na projekt u slučaju pojave. Drugim riječima ako je tekući problem na projektu (predmet-issue) nešto s čim se projektni tim mora nositi u realnom vremenu, rizik je potencijalni budući problem koji se još nije pojavio.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija