Poslovni seminari - Zadar
Ukupno: 144
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
30 sati
Nakon obrade podataka, zadatak knjigovođe je izraditi interna i/ili eksterna izvješća koja koriste manageri, vlasnici, revizori, poslovni partneri, banke, vladine organizacije i ostali korisnici.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Obrt je samostalno i trajno obavljanje dopuštenih gospodarskih djelatnosti od strane fizičkih osoba sa svrhom postizanja dohotka koji se ostvaruje proizvodnjom, prometom ili pružanjem usluga na tržištu Računovodstvene knjiga za obrte vode se nešto drugačije od poduzeća te obrti mogu voditi svoje knjige po načelu jednostavnog knjigovodstva.
Lokacije:
Trajanje:
150 sati
Knjigovodstveni službenici ili knjigovođe izrađuju, ispostavljuju, ažuriraju, vode i arhiviraju financijsku i nefinancijsku dokumentaciju u raznim institucijama u državnoj upravi, u nevladinim organizacijama, u financijskim institucijama kao što su banke, štedionice i osiguravajuća društva te u poduzećima s proizvodnom, uslužnom ili trgovinskom djelatnošću.
Lokacije:
osnove menadžmenta
Trajanje:
5 sati
Ostavite dojam samouvjereno, privlačnog i kvalitetnog govornika.
Lokacije:
sastavljanje marketinškog plana
Lokacije:
siguran put za postizanje dodane vrijednosti
Trajanje:
5 sati
Upoznajte se s metodama i tehnikama poticanja kreativnog razmišljanja.
Trajanje:
16 sati
Naučite kako upravljati brandom i koristiti ga u poslovanju.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija