Poslovni seminari - Zadar
Ukupno: 144
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
2 dana
gost je kralj, Vi ste na pozornici
Trajanje:
5 sati
Naučite razumjeti i primijeniti osnove PR vještine.
Trajanje:
5 sati
Steknite potrebna znanja o tome kako organizirati zadatak, ljude i ostale resurse kako bi se obavio posao i ostvario cilj.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Nijedna tvrtka nema dostatne resurse za ostvarivanje svih poslovnih potreba koji proizlaze iz njene misije i vizije. Sukladno njima postavljaju se višegodišnji poslovni ciljevi koji se provode kroz razne strateške inicijative. Ove inicijative generiraju programe i projekte, a sveukupan obujam posla (ili njegov dio) prati se kroz portfelje projekata.
Lokacije:
otvaranje prodajnog procesa - učinkovite tehnike prodajnog pregovaranja - zaključivanje prodajnog procesa
Lokacije:
Ono što vi mislite da proizvodite (ili uslužujete) nije najvažnije – posebno ne za budućnost poslovanja! Ono što potrošač misli da kupuje od vas – što on smatra vrijednošću – jest mjerodavno, određuje što vam je posao, što ćete proizvoditi (koje ćete usluge pružati) i hoćete li uspjeti. - Peter Drucker
Lokacije:
Živimo u svijetu u kojem je kupac kralj.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Upoznavanje s naprednim data mining metodama s naglaskom na poslovnu primjenu i iskoristivost dobivenih rezultata u poslovnoj praksi. Predavanja će prvenstveni fokus stavljati na poslovne slučajeve.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Upoznavanje sa osnovnim Data mining metodama, s naglaskom na poslovnu primjenu i iskoristivost dobivenih rezultata u poslovnoj praksi. U ovom seminaru poseban će se naglasak staviti na problematiku pretprocesiranja podataka kao ključnom faktoru svake uspješne analize.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija