Poslovni seminari - Zagreb
Ukupno: 764
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Potražnja za novim proizvodom, vrijednost prodaje idućeg mjeseca i ukupni troškovi projekta samo su neki od primjera slučajnih varijabli. Kod slučajnih varijabli ne možemo sa sigurnošću reći koju će vrijednost poprimiti. I upravo one su izvor rizika.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Moderni stil života donosi sve više promjena, sve složenije zadatke i sve veće odgovornosti, dok naš organizam i dalje funkcionira po prirodnim pravilima: s potrebom za naizmjeničnim ritmičnim skladom aktivnosti i odmora.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen menadžerima, voditeljima odjela, project managerima, voditeljima timova, osobama koje javno nastupaju u elektroničkim medijima.
Lokacija:
Trajanje:
16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Uživjeti se u ulogu kupca, aktivno stvarati odgovarajući komunikacijski odnos, prepoznati kupčeve potrebe – sve to ponekad nije dovoljno za uspjeh u prodaji.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Cilj edukacije je naučiti što je asertivnost i usvojiti vještine asertivnog ponašanja te primijeniti naučeno u stvarnim životnim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Asertivnost, riječ koja se prilično udomaćila u našem jeziku, znači specifičan stil ponašanja koji nam omogućava da se zauzmemo za sebe i osjećamo dobro.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar pomaže polaznicima osvijestiti misli i osjećaje koji sprečavaju ljude da se bolje zauzmu za sebe.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Radionica je namijenjena svim asistenticama/asistentima, tajnicama te svim djelatnicima koji u svom radu daju potporu timu ili manageru.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edikacije je prezentiranje novog vizualno pristupačnijeg načina korištenja platforme MetaTrader 4.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija