Poslovni seminari - Zagreb
Ukupno: 764
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Za kontroling u skladištu i zalihama postoje jednostavna i ekonomična rješenja i mjere koje se mogu primijeniti kod gotovo bilo koje tvrtke, bilo koje veličine. Primjena ovih tehnika nije skupa i može se jednostavno implementirati i uz vlastito osoblje ...
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
B2B - kako kompanije prodaju kompanijama. Zbog specifičnog načina rada koji zahtijeva visok stupanj pažnje i aktivnosti sudionika, zbog stalne interakcije instruktora sa svim polaznicima, broj sudionika je ograničen na 18.
Lokacija:
Cilj treninga je upoznati polaznike sa specifičnostima hrvatske B2B prodaje, zatim prilagodba općih načela prodaje našem tržištu kao i osposobiti polaznike da učinkovito djeluju u nastupu pred hrvatskim poslovnim kupcem.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
BSC je metoda pomoću koje uprava tvrtke razvija, izvršava, i upravlja strategijom. Ona je dobar benchmarking izabrane strategije i provjera njezinog boniteta.
Lokacija:
Trajanje:
310 sati
Program osposobljavanja za bankarske poslove.
Lokacije:
Trajanje:
2 dana
Kada dobro znaš sebe i druge, nisi nikad u opasnosti...! Sun Tzu
Lokacija:
Na radionici ćete naučiti kako definirati smjer razvoja buduće karijere i pronaći posao koji će u potpunosti odgovarati vašim sposobnostima i interesima.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovo je dvodnevna interaktivna radionica u kojoj se polaznici usredotočuju na stvarna vlastita partnerstva tako da ih promatraju kroz niz različitih povećala i raspravljaju o njima u velikim i malim grupama.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening se izvodi na engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Lokacija:
Interaktivni trening: Zagreb - VMD Poslovni centar, 8. lipnja 2011.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija