Poslovni seminari - Zagreb
Ukupno: 764
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Studije pokazuju da su prezentacijske vještine krucijalne za uspjeh u radnom okruženju. Mnogi ljudi plaćaju visoke cijene seminara kako bi dobili vještinu i samopouzdanje da se suoče sa publikom.
Lokacija:
Unaprijedite svoje liderski potencijal.
Lokacija:
Trajanje:
50 sati
Cilj seminara je dobivanje uvida u znanja i vještine projektnog vođenja. Housing je dio CompTIA Learning Alliance, odnosno, naš centar je jedini oficijalni CompTIA Training Provider na području Hrvatske.
Lokacija:
Trajanje:
2-4 dana
Cilj edukacije je upoznati se sa osnovnim načelima CRM pristupa u poslovanju.
Lokacije:
kako individualizirati pristup svakom pojedinom klijentu
Trajanje:
24 sata
Naučite kako efikasno postizati ciljeve u poslovanju.
Lokacija:
Trajanje:
1 - 2 dana
Program je namijenjen novooblikovanim odnosno već postojećim timovima koji su unutar kompanije odgovorni za postizanje konkretnih ciljeva i zadataka.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Interaktivne prezentacije, u kojima je publika uključena postavljanjem pitanja i davanjem komentara, omogućavaju bolje razumijevanje i zapamćivanje sadržaja nego monološka predavanja.
Lokacija:
Dizajner je, zajedno s piscem reklamnih tekstova (copywriterom), ključni član kreativnog odjela svake reklamne agencije; njegova glavna zadaća je osmišljavanje i oblikovanje raznih reklamnih materijala.
Cilj programa je edukativnim igrama razviti vještine i znanja o poduzetništvu, a zadatak je poticati poduzetništvo djece osnovnoškolskog uzrasta.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija