Poslovni seminari - Zagreb
Ukupno: 764
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Menadžeri se danas nalaze pred teškim zadatkom donošenja sve kompleksnijih odluka.
Lokacija:
Trajanje:
1dan
Jednodnevna radionica je namijenjena svim zaposlenicima koji koriste e-mail u prodajnom procesu.
Lokacije:
Trajanje:
16 sati
Većina voditelja projekata otprilike zna kako im projekt stoji u odnosu na početni plan i proračun. To se uglavnom svodi na "...otprilike smo po planu ..." ili "...na pola smo puta ..." a nerijetko i "...totalno smo van plana i početnog budžeta..." Zasigurno je bolje biti nešto precizniji.
Lokacija:
Trajanje:
60 sati
Europska potvrda poslovnih kompetencija certifikat je priznat na međunarodnoj razini nastao inicijativom širenja poslovnih znanja onima koji nisu studirali ekonomske znanosti.
Lokacije:
Civilno društvo ide ruku pod ruku s demokracijom.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Seminar je idealan za menadžere u tvrtkama i poduzetnike svih veličina koji žele unaprijediti svoja znanja i vještine marketinškim konceptima i tehnikama u potpunosti primjenjivim na aktualnu tržišnu poziciju svoje tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edukacije je da polaznici konkretnom primjenom teorije steknu potrebno znanje i vještine za uspješno marketinško planiranje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Seminar je idealan za menadžere najviših razina tvrtke/ ustanove/ institucije, za poduzetnike svih veličina kao i za sve menadžere odgovorne za tržišno pozicioniranje i diferenciranje proizvoda/ usluga.
Lokacija:
Ekonomist u okviru svog zanimanja radi računovodstveno - financijske poslove, blagajničke poslove, sve vrste referentskih poslova, radi u centrima za elektroničku obradu podataka, sudjeluje u komuniciranju s tržištem, poslovnim partnerima, a i u prikupljanju i obradi statističkih podataka.
Lokacija:
Obrazovni program ekonomist omogućava četvergodišnje obrazovanje, dokvalifikaciju ili prekvalifikaciju u zanimanje.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija