Poslovni seminari - Zagreb
Ukupno: 764
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
10 mjeseci
Program je odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa: Klasa: UP/I-602-07/09-03/00124 Urudžbeni broj: 533-09-09-0006
Lokacije:
Iza svake uspješne organizacije stoji i dobar financijski menadžment. On ne sadrži samo izradu proračuna nego je to ciklus koji uključuje i financijsko planiranje, praćenje i izvještavanje.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Cilj ovog razvojnog programa je pridobiti osnovna financijska znanja potrebna za prodaju i upravljanje odnosima s kupcima te poboljšati korištenje financijskih znanja u pripremama planova, kalkulacija, politike popusta i pregovaranja s kupcima/partnerima.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Uvod u računovodstvo i financije, financijsko i upravljačko računovodstvo.
Lokacija:
Svrha ove radionice je upoznati nefinancijaše s računovodstveno-financijskim procesima kako bi razumjeli cijeli proces poslovanja u svojoj tvrtci, te spojili financijski i nefinancijski dio poslovanja radi postizanja što kvalitetnijih rezultata.
Lokacija:
Trajanje:
16 školskih sati
Ovaj trening je koristan svima koji donose poslovne odluke koje direktno ili indirektno utječu na dugoročnu ili kratkoročnu likvidnost poslovanja kompanije (Zagreb: VMD Poslovni centar, 11. i 12. svibnja 2011.)
Usvojite tehnike kreiranja i prosudbe poslovnih zamisli kroz upravljanje portfeljem proizvoda.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Edukacija za rukovoditelje
Lokacija:
Trajanje:
42 sata
Cilj tečaja je edukacija polaznika za profesionalnog barmena sa poznavanjem svih elemenata rada i mixologije u baru te stvaranje pozitivnog imiđa u ugostiteljtvu i prema njemu te pružanje znanja za specijalizaciju u svijetu.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Cilj tečaja je educirati polaznike za profesionalne koktel majstore koji će svojim radom i zalaganjem biti slika škole tetimskim radom podignuti nivo usluga u ugostiteljstvu u Republici Hrvatskoj.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija