Logistika
Ukupno: 34
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Zadar   Osijek   Šibenik   Opatija  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
Trajanje:
160 sati
Nakon završenog školovanja i uspješno položenog ispita polaznici stječu pravo na međunarodni certifikat EOQ. Škola ima odobrenje Agencije za obrazovanje odraslih i u postupku je odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za upis u radnu knjižicu za zvanje Samostalni stručnjak za sustav upravljanja kvalitetom.
Lokacija:
Trajanje:
80 sati
Nakon završenog školovanja i uspješno položenog ispita polaznici stječu pravo na međunarodni certifikat EOQ. Škola ima odobrenje Agencije za obrazovanje odraslih i u postupku je odobrenje Ministarstva znanosti, obrazovanja i športa za upis u radnu knjižicu za zvanje stručni suradnik u upravljanju kvalitetom.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edukacije je osposobiti polaznike za SPC kroz postupke uzorkovanja i praćenja parametara kontrolnim kartama.
Trajanje:
6 sati
Upoznati polaznike sa zahtjevima norme ISO 9001:2008 vezano za uvođenje upravljanja rizicima za potrebe certificiranja i recertificiranja sustava upravljanja kvalitetom. Upoznavanje s problematikom upravljanja rizicima.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija