Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
5 tjedana
Ideja vodilja pri osmišljavanju ovog sustava radionica bila nam je omogućiti vam da kroz niz od 5 radionica nadoknadite znanja i vještine koje vam obrazovni sustav nije pružio, a koje su nužne za kvalitetno obavljanje poslova koji uključuju povremena javna izlaganja, prezentiranja, i druge oblike obraćanja publici.
Lokacija:
Trajanje:
4 tjedana
Ideja vodilja nam je polaznicima koji su kroz Govornicu I stekli osnovna znanja o pripremi i izvedbi javnih izlaganja omogućiti produbljivanje znanja i " brušenje "postojećih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
2-3 dana
Cilj edukacije je savladati znanja vještine za uspješan javni nastup.
Lokacija:
Što su prepreke na putu do cilja? U većini slučajeva to su navike - učestale radnje i ustaljen način razmišljanja.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Branding has been recognized as the management philosophy, and the critical agenda for the Executive Board in industries all over the world.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara razumjeti temeljna svojstva IKT-a, posebno s obrazovnog aspekta.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara uočavati promjene u društvu koje potiču promjene u formalnom obrazovanju kao i promjene koje ga zaobilaze.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Živimo u svijetu hiperinflacije informacija i proizvoda. U sve većoj sličnosti marketinških poruka najveći potencijal za "brandiranje" je - čovjek. Što to čini "ambalažu" čovjeka, i kako čovjek postaje najskuplji i najvrijedniji proizvod na tržištu?
Lokacija:
Trajanje:
2-5 dana
Osposobljavanje sudionika za projektiranje i provedbu ocjene uprave.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija