Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
70 sati
Ovaj interaktivni modularni program stručnog usavršavanja namijenjen je poduzetnicima i onima koji to žele postati, kao i obrtnicima ali i svima onima koji imaju vlastite ideje i žele ih samostalno realizirati a ne znaju kako.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovaj trening osposobljava polaznike za efikasniji, uvjerljiviji i profesionalniji nastup pred publikom u prenošenju govorne poruke.
Spoznajte važnost primjene retorike u svakodnevnom govoru i savladajte strah javnog nastupa. Naučite kako uskladiti glas sa govorom tijela i mimikom lica.
Lokacije:
Zagovaranje je proces djelovanja koji koristi instrumente demokracije za otvaranje novih prostora, novih politika i zakona.
Lokacije:
Svakodnevne aktivnosti neprofitnih organizacija, kao i svih drugih organizacija, karakteriziraju različiti oblici komuniciranja.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening se izvodi na hrvatskom i engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Lokacija:
Jednostavna no 80% izvor je svih uspjeha u odnosima ili onog drugog.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Kad naiđemo na 'teškog sugovornika' tako malo je potrebno da komunikacija s njim krene u neželjenom smjeru, a toliko puno energije je potrebno uložiti da ipak postignemo komunikacijske ciljeve i ostvarimo kvalitetnu suradnju.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Djelotvorna je ona komunikacija kojom postižemo upravo one efekte koje smo željeli postići. To je vještina koja se stječe i razvija osvještavanjem vlastitog stila komuniciranja i ugrađivanjem novih komunikacijskih alata u svoje komunikacijske navike.
Lokacija:
Trajanje:
8, 16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija