Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Program se temelji na komunikacijskom modelu koji u svojoj osnovi polazi od ideje da svatko od nas različito percipira svijet oko sebe, a informacije koje primamo iz svoje okoline podložne su utjecaju filtra koji generaliziraju, iskrivljavaju ili brišu te informacije.
Trajanje:
5 sati
Ostavite dojam samouvjereno, privlačnog i kvalitetnog govornika.
Lokacija:
Trajanje:
1 - 5 dana
Polaznici će tijekom seminara usvojiti vrlo širok spektar znanja iz domene uspješne komunikacije, timskog komuniciranja i strateške percepcije u komunikaciji, koja je od iznimne važnosti u uspješnom poslovanju.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar pomaže polaznicima u sticanju znanja o važnosti pravilnog korištenja „alata“ komuniciranja u kontekstu prezentacijskih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj treninga je učinkovitija međuljudska komunikacija, postizanje bolje radne atmosfere razumijevanjem komunikacijskog procesa i vješto snalaženje u sukobima i nesporazumima u interakciji s drugim ljudima.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Dosta Vam je svega? Idete na team building u prirodu, no uz fizičke aktivnosti na svježem zraku želite i malo mozgalica i komunikacijskih igara? Izazovno Vam je vidjeti svoju ulogu u timu?
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Razumijevanje načela «kreativne inteligencije» i njena praktična primjena na konkretne primjere.
Lokacija:
Trajanje:
4 tjedna
Oslobođenje čovjekove kreativnosti. Bez obzira na stavove i pogled na svijet, moguće je promijeniti život i razviti kreativnost. Kreativnost koju nauče polaznici prenose na poslovni život, obiteljski i pojmovni.
Lokacija:
Polaskom ovog seminara naučit ćete probuditi vlastite kreativne potencijale te usvojiti nove načine razmišljanja i strategije rješavanja problema.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija