Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Trening je namijenjen menadžerima, voditeljima odjela, project managerima, voditeljima timova, osobama koje javno nastupaju u elektroničkim medijima.
Lokacija:
Trajanje:
16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Cilj edukacije je naučiti što je asertivnost i usvojiti vještine asertivnog ponašanja te primijeniti naučeno u stvarnim životnim situacijama.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Asertivnost, riječ koja se prilično udomaćila u našem jeziku, znači specifičan stil ponašanja koji nam omogućava da se zauzmemo za sebe i osjećamo dobro.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar pomaže polaznicima osvijestiti misli i osjećaje koji sprečavaju ljude da se bolje zauzmu za sebe.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Radionica je namijenjena svim asistenticama/asistentima, tajnicama te svim djelatnicima koji u svom radu daju potporu timu ili manageru.
Lokacija:
Na radionici ćete naučiti kako definirati smjer razvoja buduće karijere i pronaći posao koji će u potpunosti odgovarati vašim sposobnostima i interesima.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovo je dvodnevna interaktivna radionica u kojoj se polaznici usredotočuju na stvarna vlastita partnerstva tako da ih promatraju kroz niz različitih povećala i raspravljaju o njima u velikim i malim grupama.
Lokacija:
Trajanje:
Jedan, dva ili tri dana po 8 nastavnih sati
Trening se izvodi na engleskom jeziku a kreiran tako da Vas u izuzetno kratkom vremenskom razdoblju osposobi za uspješnu primjenu usvojenih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
3 mjeseca
Gotovo trećinu svog života čovjek provede na poslu. Nije nevažno što ćete u životu raditi i koliko ćete biti zadovoljni na svom radnom mjestu.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija