Osobni razvoj
Ukupno: 325
Izaberite grad:    Zagreb   Osijek   Rijeka   Zadar   Karlovac   Varaždin  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
48 sati
Ovaj program nudi vam priliku da bolje upoznate sebe, kreirate vlastitu osobnu viziju i definirate ciljeve i korake koji su vam potrebni da bi ta vizija postala stvarnost.
Lokacija:
Karizma je iznimna sposobnost osobnog magnetizma kojim povezujući se psihički, emotivno i fizički utječemo na druge ljude koji tada otvaraju svoja vrata našoj percepciji. Karizma je kvaliteta koju čovjek ne stječe rođenjem niti genetikom, ona se jednostavno mora naučiti.
Lokacija:
Sve što za svoje ljude činite danas, to je vaše sutra.
Lokacija:
Promjena ili razvojna problematika se često percipira kao kriza. Osnovna razlika je u tome da pitanja promjena pored svoje polazne točke poznaju (relativno) jasan cilj.
Lokacija:
Pristup rada je u ovom slučaju isključivo individualan.
Lokacija:
Coaching za poslovnu orijentaciju bavi se otkrivanjem željene i odgovarajuće poslovne karijere ili edukacije.
Namijenjen je svim roditeljima - bilo da imate problema u odnosima s djecom ili samo želite biti još bolji roditelji imat ćete koristi od coachinga.
Lokacija:
Pristup rada je u većini slučajeva individualan ili grupno kad se radi tematski.
Lokacija:
Studije pokazuju da su prezentacijske vještine krucijalne za uspjeh u radnom okruženju. Mnogi ljudi plaćaju visoke cijene seminara kako bi dobili vještinu i samopouzdanje da se suoče sa publikom.
Lokacija:
Unaprijedite svoje liderski potencijal.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija