Trgovina i prodaja
Ukupno: 182
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Cilj ovog seminara/radionice je omogućiti polaznicima da počnu sagledavati svoju organizaciju očima svojih kupaca i koristiti zadovoljstvo kupaca kao glavno mjerilo uspješnosti organizacije.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Polaznici će nakon seminara prepoznati pregovaračke situacije čak i kad ih zateknu, kad i nisu očekivali i pripremali se za njih. S druge strane, naučit će se temeljito pripremiti za pregovore, sastaviti i voditi pregovarački tim do poželjnog rezultata, ali i prepoznati trenutak za odustajanje od daljnjih pregovora.
Lokacija:
Trajanje:
1 - 3 dana
Cilj ovog modula je dobiti osjećaj za "umijeće mogućeg" odnosno – pregovore.
Lokacija:
Trajanje:
8, 16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar pomaže polaznicima u poboljšanju komunikacijskih vještina.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Pregovaramo kako bi poboljšali ciljeve i zadovoljili potrebe.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Seminar iz pregovaranja dat je u namjeri da se predstave tehnike pregovaranja koje su nezaobilazni dio vještina svakog poslovnog čovjeka.
Lokacija:
Čak i vrlo iskusni pregovarači često nisu uspješni u pregovaranju jer odlaze od stola, a da ne postignu najbolji mogući rezultat. Kroz seminar će vam se prenijeti koje korake možete učiniti da biste postigli najbolje moguće rezultate tijekom pregovaranja s poslovnim partnerima, klijentima, dobavljačima, suradnicima, investitorima ili zaposlenicima – svim Vašim partnerima u pregovorima.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Polaznici će nakon seminara razumjeti kad se koriste prezentacije i za što, a kad ih je bolje zamijeniti drugim načinima komuniciranja.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Cilj radionice je praktičan razvoj vještina izvođenja poslovnih prezentacija koje danas postaju sve značajnije za postizanje poslovnih uspjeha.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija