Trgovina i prodaja
Ukupno: 182
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2-3 dana
Cilj edukacije je razviti općenite i specifične prodajne vještine za uspješno vođenje telefonske prodaje.
Lokacija:
Trening upoznaje polaznike s cijelim procesom pregovaranja, od pripreme za pregovore, postavljanja ciljeva pregovora, odabira odgovarajuće strategije, tehnika vođenja poslovnih pregovora, do zaključivanja pregovora.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Današnje je poslovno okruženje visoko konkurentno i kupci kupuju rješenja/proizvode za koje smatraju da im nose najveću vrijednost.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dvodnevna radionica je namijenjena svim zaposlenicima koji učestvuju u procesu prodaje.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj ove radionice je upoznati polaznike s mogućnostima iskorištavanja temeljnih psihičkih procesa u pravcu poboljšanja prodajnih rezultata.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Edukacijsko savjetodavni centar Optimum osmislio je seminar koji će pomoći prodajnom osoblju da stekne pregled nad tipičnim procesom kupovanja i prepozna ulogu prodavača u ostvarivanju kupnje kojom će kupac biti zadovoljan.
Lokacija:
Trajanje:
6 sati
Velik broj tvrki svoje klijente pribavlja kroz neki oblik direktne prodaje. Posao prodajnog predstavnika predstavlja složenu kombinaciju prodajnog umijeća i stručnog znanja o proizvodu.
Lokacija:
Trening obuhvaća principe verbalne i neverbalne komunikacije u procesu prodaje, razlike među ljudima, te prilagođavanje svog prodajnog pristupa i komunikacijskog stila svakom pojedinom stilu funkcioniranja kupaca /klijenata.
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Seminar poseban naglasak stavlja na problematične i teške klijente te postavljanje u situacijama njihovih pritužbi i reklamacija.
Lokacija:
Radionica je namijenjena razvoju komunikacijskih i prezentacijskih sposobnosti prodajnih predstavnika.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija