Trgovina i prodaja
Ukupno: 182
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
U našim treninzima učimo vas kako pronaći vaše dodatne prodajne potencijale te kako da s vjerodostojnošću i simpatijom pridobijete stranke, kupce, klijente...
Lokacija:
Uspješnost pojedinca danas više nije dovoljna za uspjeh tvrtke ili neke druge zajednice. Većina se ljudi u tvrtki povezuje u timove, koji zajednički, uz konstruktivnu suradnju mogu postići visoke ciljeve. Programi za razvoj tima usmjereni su na razumijevanje razlika među ljudima i njihovim osobnostima te na spretno premošćivanje istih za učinkovito i pravovremeno postizanje zadanih ciljeva.
Lokacija:
Trajanje:
3 dana
Cilj ovog razvojnog programa je pokazati kako izgraditi i/ili unaprijediti prodajnu organizaciju kroz razvoj profesionalnog prodajnog management sistema.
Lokacija:
Trajanje:
610 sati
Cilj ovog programa je usavršiti polaznike za samostalan rad u skladištu.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Cilj edukacije je savladati osnovna znanja i vještine s područja skrbi o kupcima.
Trajanje:
10 sati
Što su to hladni pozivi? Kako uz pomoć telefona i hladnih poziva otvoriti vrata kod poduzeća s kojima niste do sad surađivali?
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edukacije je prepoznavanje i odabir adekvatne strategije pozicioniranja na tržište.
Lokacija:
Trajanje:
8, 16 ili 24 sata
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminar Sustavi za podršku planiranju i budžetiranju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Lokacije:
Trajanje:
20 sati
Seminar Sustavi za podršku poslovnom odlučivanju daje polaznicima presjek znanja koje je potrebno da bi mogli krenuti u implementaciju takvog sustava u svojem poduzeću.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija