Trgovina i prodaja
Ukupno: 182
Izaberite grad:    Zagreb   Rijeka   Osijek   Zadar   Split   Karlovac  
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Umjetnost prodavanja počiva na prilagodbi klijentu, sposobnosti aktivnog slušanja, razumijevanju prodajnog prosesa i prepoznavanju faza prodajnog razgovora. No, umjetnost nije samo u sposobnosti da se kupac zadobije, nego i zadrži.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Ovaj trening osposobljava polaznike za efikasniji, uvjerljiviji i profesionalniji nastup pred publikom u prenošenju govorne poruke.
Trajanje:
10 sati
Prodaja se mijenja, kupci su sve educiraniji i sami dolaze do informacija, te traže od dobavljača razumijevanje njihove situacije, njihovih potreba i način poslovanja. Prodavači trebaju novo znanje i nove alate kako bi bili bolje pripremljeni za izazove koje kupci postavljaju iz dana u dan.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Osnovni cilj je alocirati i organizirati resurse kako bi ostvarili optimalan odnos kupca i dobavljača.
Lokacija:
Trajanje:
16 sati
Seminaru iz Key Account Managementa (Upravljanja ključnim kupcima) zadatak je pružiti informaciju o ciljevima i zadacima sustava za upravljanje ključnim kupcima kao jednog od glavnih regulatora poslovnog uspjeha.
Lokacija:
Polaznici upisani u program prekvalifikacije i doškolovanja prije polaganja završnog ispita moraju položiti razlikovne i dopunske ispite.
Lokacija:
Završavanjem programa polaznici stječu srednju stručnu spremu – zanimanje: komercijalist.
Lokacija:
Završavanjem programa polaznici stječu srednju stručnu spremu - zanimanje: komercijalist.
Lokacija:
Trajanje:
2 mjeseca
Program specijalizirani komercijalist - manager predviđen je za osposobljavanje polaznika znanjima i vještinama potrebnim za samostalno vođenje tvrtke, upravljanje procesima istraživanja tržišta, pronalaženje novih klijenata i održavanje kontakta s postojećima, osnovama financijskog poslovanja i vanjske trgovine, te unapređenja prodaje.
Lokacija:
Trajanje:
2 mjeseca
Program osposobljava polaznike za vođenje poslova samostalnog trgovačkog društva ili obrta, te sve vrste komercijalnih poslova u veleprodajnim, maloprodajnim, proizvodnim, ugostiteljskim, hotelijerskim i turističkim tvrtkama. Polaznicima omogućava lakše napredovanje na radnom mjestu, te ih priprema za samosvjesnije upuštanje u nove poslovne pothvate.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija