Trgovina i prodaja - Rijeka
Ukupno: 30
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Trajanje:
3,5 mjeseca
Osnovni cilj programa je usavršavanje polaznika za rad u trgovačkim društvima i agencijama koje se bave posredovanjem u radu s nekretninama ili se tim poslom tek namjeravaju baviti.
Lokacije:
Trajanje:
2 mjeseca
Program osposobljavanja Agent za prodaju nekretnina je program osposobljavanja polaznika za samostalan rad u agencijama i tvrtkama koje se bave posredovanjem u prometu nekretnina.
Lokacije:
kako individualizirati pristup svakom pojedinom klijentu
Lokacija:
Direktna prodaja sve je prisutnija u suvremenom poslovanju. Kako se nude sve složeniji proizvodi i usluge čest je slučaj da osobe koje primarno nisu prodavači već stručnjaci u svom području (inženjeri i slično) često postaju prodavač i savjetnici.
Lokacije:
alati i tehnike za povećanje prodajne učinkovitosti
Lokacija:
SVAKI je kupac moj POSEBAN kupac. Rijeka: Hotel Jadran, 9. prosinca 2011.
Lokacija:
Trajanje:
128 sati
Program usavršavanja za komercijalistu managera.
Trajanje:
160 sati
Nakon usvajanja teoretskog i praktičnog znanja, polaznik će biti sposoban rješavati sve situacije u prodajnom procesu što mu omogućuje razvoj njegovih komunikacijskih vještina i aktivno sudjelovanje u kreiranju marketinškog plana.
Lokacije:
kupac - prodavač - partner
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija