Trgovina i prodaja - Zagreb
Ukupno: 158
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trening obuhvaća pitanja vezana uz prodaju putem telefona te općenito kontaktiranje klijenata putem telefona radi ispitivanja zadovoljstva klijenata ili neke druge akcije koju tvrtka provodi.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Danas se znatan broj kontakata s kupcima ostvaruje telefonskim putem i to pozivima upućenima prema kupcima u obliku telefonske prodaje ili pozivima prema odjelu prodaje odnosno call centru. Takva vrsta kontakata s kupcima može biti osobit izazov zaposlenicima, jer s kupcem ne postoji fizički kontakt.
Lokacija:
Cilj treninga je upoznati polaznike sa specifičnostima direktne prodaje na terenu (tzv. „push“ prodaja), te ih osposobiti i uvježbati za samostalno i samopouzdano korištenje tehnika i principa terenske prodaje u kontekstu njihovih proizvoda i usluga.
Lokacija:
Trajanje:
1-2 dana
Cilj je ostvariti povećanje prodaje kroz povećanje market share-a, rast profitabilnosti i rast marže.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dvodnevna radionica je namijenjena voditeljima odjela, supervizorima, voditeljima timova, internim trenerima, djelatnicima odjela ljudskih potencijala.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Svaka komunikacija je naša prezentacija
Lokacija:
Uspjeh prezentacije ili govora određuje odaziv slušatelja. Dobro uspostavljeni kontakt s publikom igra odlučujuću ulogu kod uspjeha i puno puta je značajniji od retoričke perfekcije. S uspjelom prezentacijom i učinkovitom komunikacijom u direktnom kontaktu prenosimo sadržaj ciljano.
Lokacija:
Trajanje:
16 školskih sati
Zagreb: Hotel Laguna, 20. i 21. ožujka 2012.
Lokacija:
Kada je vaša sposobnost nadzora i kontrole postizanja vaših rezultata ograničena, umjetnost utjecanja i pregovaranja postaje ona koja vas dovodi do željenog rezultata te otvara dodatne, neslućene mogućnosti. Stoga nije ništa čudno da su naši programi za treniranje znanja i vještina pregovaranja naši apsolutni „bestselleri“ tj. do sada najizvođeniji programi.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dvodnevna radionica je namijenjena direktorima poduzeća, voditeljima prodaje, veleprodajnim predstavnicima, menadžerima ključnih kupaca, komercijalistima u odjelu nabave.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija