Trgovina i prodaja - Zagreb
Ukupno: 158
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacije:
kako uspješno komunicirati s teškim klijentima i djelotvorno rješavati prigovore
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Jednodnevna radionica je namijenjena djelatnicima korisničkog servisa, računovodstvenog odjela te svih ostalih odjela koji se svakodnevno susreću sa primjedbama klijenata.
Lokacija:
Cilj treninga je usvojiti znanja potrebna za efikasnije vođenje ljudi u maloprodaji te povećanje njihovog stupnja motivacije za rad.
Lokacija:
Cilj seminara je usvojiti osnovna znanja potrebna za upravljanje maloprodajnim mjestom.
Lokacija:
Cilj seminara je osposobljavanje voditelja i članova nabavnih timova kako na inovativan način naučiti upravljati dobavljačima, opskrbnim lancem, nabavnim timom i ...sobom. Dobit ćete nova znanja proizašla iz svjetske prakse i osposobiti se za inovativan pristup rješavanju poslovnih izazova. Upoznat ćete proces nabave od analize tržišta nabave, preko strategije, pregovaranja do odnosa s dobavljačima i primjene informatičkih rješenja.
Lokacija:
Trening je namijenjen svima u organizaciji koji na direktan ili indirektan način komuniciraju s klijentima, naročito ako imaju odgovornost za donošenje značajnih odluka uz konfliktne zahtjeve.
Lokacije:
Svoj dugoročni uspjeh tvrtka duguje uvjerljivom zadovoljenju potreba svojih kupaca.
Trajanje:
6 sati
Naučite razumjeti važnost upravljanja odnosa s klijentima kao preduvjeta opstanka poduzeća u tržišnim okolnostima.
Lokacija:
Ova radionica zasnovana je na Customer Relationship Management strategiji (CRM). CRM strategija počiva na Customer Intimacy filozofiji koja uključuje razvoj strategije eksternog i internog CRM-a u u kompaniji.
Lokacije:
Ne prodaje onaj koji govori, već onaj koji sluša.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija