Trgovina i prodaja - Zagreb
Ukupno: 158
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Dvodnevna radionica je namijenjena operativnom menadžmentu, internim i eksternim poslovnim savjetnicima kao i projekt menadženrima.
Lokacija:
Polaznici će nakon seminara znati kako kvalitetno sudjelovati na sastanku te pripremiti i/ili voditi sastanke.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
U većini seminara/radionica oblik provedbe je instruktivno-konzultativan. Teorija je svedena na nužan minimum, a naglasak je na vježbama kojima se povezuju teme seminara s poslovima sudionika te praksom tvrtke. Stoga se isti organiziraju za sudionike jedne tvrtke.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Koje su to obične i neobične stvari da klijenti budu zadovoljni našim prodavačima, uslugom, organizacijom? Razmjenom iskustava, svjetskim praktičnim primjerima stići ćete do novih ideja za uspjeh Vaše kompanije.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj edukacije je da polaznici steknu primjenjivo znanje i vještine za uspješno definiranje strategije.
Lokacija:
Trajanje:
5 dana
Ova petodnevna radionica namjenjena je svim glavnim direktorima, prodajnim i marketing direktorima, product i brand managerima te top managementu koji je odgovoran za prodajni management i strateško planiranje.
Trajanje:
5 sati
Razvite vještine i alate potrebne za uspješno pregovaranje.
Lokacija:
Trajanje:
8 sati
Učinkovito upravljanje procesima prodaje u B2B okruženju.
Lokacija:
Trajanje:
4 dana
Cilj ove radionice je upoznati polaznike s različitim pristupima klijentima u različitim prodajnim situacijama te dati profesionalnu strukturu i uvježbati osnovne elemente uspješnog prodajnog razgovora, bez obzira radi li se o novim ili postojećim kupcima.
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija