Trgovina i prodaja - Zagreb
Ukupno: 158
Lokacija:
Trajanje:
7 sati
Kako bi vam omogućili lakši prelazak iz "offline oglašavanja" u online oglašavanje, pripremili smo seminar u trajanju od 2 dana. Online oglašavanje ili internet marketing je oglašavanje proizvoda i usluga putem Interneta
Lokacija:
Trajanje:
1 dan
Učinite telefon Vašim najvažnijim poslovnim saveznikom – usavršite svoju komunikaciju putem telefona
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Cilj ove radionice je olakšati polaznicima nošenje sa teškim situacijama i teškim klijentima. Omogućiti polaznicima da spoznaju što se krije iza prigovora i kako oni mogu postati dobar "alat" za poboljšanje odnosa s klijentima. Upoznati polaznike s osnovnim komunikacijskim tehnikama za lakšu suradnju s klijentima.
Lokacija:
Trajanje:
1 godina
Cilj je polaznicima omogućiti stjecanje svih potrebnih znanja i vještina u veoma zahtjevnoj zadaći vođenja ključnih kupaca.
Lokacije:
Trajanje:
1 godina
Danas vrhunski prodavač zna koliko je uz praksu i iskustvo važan i osobni rast i razvoj kroz kontinuirano obrazovanje, zato će polaznici nakon svršetka programa bit osposobljeni za najzahtjevnije zadatke u prodaji.
Lokacija:
Trening je usmjeren na pojašnjenje koncepta Key Account Managementa: što su ključni klijenti kako odabrati ključne klijente, kako im pristupati i kako ih voditi.
Lokacija:
Trajanje:
5 dana
Radionica je namijenjena managerima ključnih kupaca i svim ostalim djelatnicima odgovornim za vođenje i realizaciju procesa i odnosa sa strateški značajnim ključnim kupcima.
Lokacija:
Trajanje:
2 dana
Osnovna prodajna djelatnost sastoji se u tome da kupac bude optimalno uslužen. Ovaj seminar uči nas osnovama prodajnih vještina potrebnim prodavačima da bi uspješno ispunili zadaću - od prvog dojma preko prodajne psihologije do prilagodbe tipu kupca.
Lokacije:
Kupci su najvažnija imovina poduzeća iako se njihova vrijednost uopće ne nalazi u knjigama poduzeća!
Tražilica - upišite pojam koji tražite:
In-house:    Traži

Edukacija i savjetovanje trebalo bi biti prisutno i važno svima onima koji uvijek žele biti korak ispred konkurencije. Cilj nam je klijenta uvesti u svijet ICT-a te unaprijediti i usavršiti njegovo poslovanje na internetu.

Uslugama savjetovanja nastojimo pomoći u izradi najboljeg koncepta za web projekt i pomoći oko informatičke edukacije.

Pregled seminara:

- Online oglašavanje
- Online media planiranje
- Internet (online) prodaja
- SEO edukacija